top of page

Handelsbetingelser
BOSUS

Når du opretter et medlemskab hos BOSUS, accepterer du de vilkår og betingelser, der foreligger. Du skal bekræfte, at du har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at du er indforstået med dem, inden du opretter dig som bruger. BOSUS' vilkår kan ændres uden varsel, og du er forpligtet til selv at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

 

1. Aftale og produkt

BOSUS tilbyder online hjemmetræning.

Betalende medlemmer af BOSUS, har fuld adgang til:

Ubegrænset streaming af BOSUS træningsvideoer,

Du skal være fyldt 18 år for at kunne oprette dig som bruger af BOSUS. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Når du tilmelder dig BOSUS, skal du udfylde navn, e-mail og hvilket land du bor i. Derudover skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du har gennemført betalingen, har du fuldt adgang til BOSUS indhold.

 

2. Betaling

BOSUS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard. Betalingen igangsættes med det samme eller efter din prøveperiode og trækkes på din konto én gang om måneden.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

BOSUS bruger en godkendt betalingsserver (Quickpay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer.

 

3. Profil, login og nyhedsbrev

Når du opretter dig som bruger af BOSUS, vil du blive bedt om at vælge en adgangskode og et brugernavn. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dit password og kontooplysninger. Dvs. at dit medlemskab hos BOSUS er personligt, og at dine login-oplysninger ikke må videregives eller på anden måde deles med andre.

Ved oprettelsen tilmeldes du automatisk BOSUS nyhedsbrev medmindre dette fravælges. Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst. Afmeldelse af nyhedsbrevet foretages ved at trykke 'Afmeld' i sidefoden i selve nyhedsbrevet.

 

4. Medlemskab

Når du opretter et abonnement hos BOSUS, accepterer du, at BOSUS trækker betalingen for dit medlemskab på den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen eller de betalingsoplysninger. Dit medlemskab er fortløbende og betalingen sker forud. BOSUS trækker ikke penge på din konto, før den gratis prøveperiode er udløbet, medmindre du gør brug af et særligt tilbud eller en rabatkode.

 

5. Fornyelse af medlemskab 

Dit medlemskab bliver automatisk fornyet ved udløb af hver periode, indtil du aktivt melder dig ud.

Ved anvendelse af særlige rabatkoder kan du få et rabatmedlemsskab. Rabatmedlemsskaber har en udløbsdato, som afhænger af den anvendte rabatkode. Når rabatmedlemskabet udløber, fornyes dit medlemskab automatisk til den pris indgået ved aftalens indgåelse.

 

6. Opsigelse af medlemskab 

Du kan opsige dit medlemskab hos BOSUS når som helst. Gør du det, har du fortsat adgang til indholdet i BOSUS i den resterende del af den periode, du har betalt for. 

 

7. Fortrydelsesret

Dit medlemskab aktiveres med det samme. Du får således adgang til alt BOSUS indhold umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet. Afmelder du dit medlemskab inden for din gratis prøveperiode, opkræves du ikke et medlemsgebyr.

 

8. Ansvar i forbindelse med brugen af BOSUS

BOSUS indhold skal betragtes som vejledende, og BOSUS kan derfor ikke holdes ansvarlig for potentielle konsekvenser af brugen af BOSUS videoer. Når du anvender vores træningsvideoer, er det således dit ansvar ikke at overskride dine egne fysiske og psykiske begrænsninger og selv sørge for, at du vælger de træningsvideoer, der matcher dine færdigheder og evner. Fra tid til anden kan instruktører foreslå justeringer eller brug af udstyr, og det er dit eget ansvar at afgøre, om de foreslåede justeringer eller udstyr er passende for dig og dit niveau.

 

9. Øvrig anvendelse af hjemmesiden

BOSUS er afhængig af tredjeparter til bl.a. videohosting. BOSUS kan derfor ikke garantere fuld funktionalitet af Services og kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, ustabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. 

 

10. Rettigheder

Alt indhold på bosus.dk - herunder navn, logo, varemærker, billeder, tekst, grafik, videoer, fotografier, illustrationer, software og andre elementer - ejes af BOSUS og må hverken kopieres eller videresælges, medmindre der er givet skriftligt samtykke herom. 

 

11. Andre hjemmesider

Bosus.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, der ejes af tredjepart (dvs. annoncører, affilierede partnere, strategiske partnere el.lign.). BOSUS kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider og garanterer ikke for de produkter eller services de givne firmaer måtte tilbyde. Vi anbefaler dig at læse de gældende betingelser for den givne hjemmeside, inden du bruger denne.

Hvis du har feedback, spørgsmål eller kommentarer til BOSUS, så kontakt venligst vores kundesupport på bosus@bosus.dk

bottom of page