top of page

Privatlivspolitik

The Fit Solution ApS

N. Jespersens Vej 6, 4. th

2000 Frederiksberg

CVR: 41506377 

Tlf. 24650286

 

Senest Revideret: 16 juli 2024

 

Vores privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med brug af vores services via BOSUS, herunder hjemmesiden www.bosus.dk. Hvis du har spørgsmål til måden, vi behandler eller beskytter dine personoplysninger på, så kontakt os venligst via bosus@bosus.dk.

 

 

1. Hvem vi er

Vi er The Fit Solution ApS, som er ejer og udbyder af onlineproduktet ”BOSUS”. Vi leverer vores træningsservices via vores hjemmeside: www.bosus.dk. The Fit Solution ApS er dataansvarlig, når vi behandler dine personlysninger.

 

2. Hvilke personoplysninger vi indsamler

Vi beder om dine personoplysninger for at drive vores forretning, for at oprette din brugerprofil, og for at give dig den bedste brugeroplevelse med BOSUS.

 

Vi indsamler og behandler hovedsageligt almindelige personoplysninger, jf. GDPR art. 6, herunder:

  • Når du opretter dig som bruger og når du træner med BOSUS: Dit navn, e-mail og adgangskode.

  • Ved brug af vores website og online services: Din IP adresse samt andre browser informationer ved kommunikation mellem din app og vores server

  • Hvis du kommunikerer med os via sociale medier, modtager vi dit profilnavn på disse.

  • Vi modtager IKKE dine betalingsoplysninger eller bankkontooplysninger, da betaling sker udelukkende via en selvstændig tredjepartsudbyder (Stripe, Inc og QuickPay).

 

Vi behandler ikke følsomme personoplysninger, jf. GDPR art. 9.

 

Vi behandler også løbende

"Andre Data", som er anonyme, aggregerede, af identificerede, eller på anden vis ikke afslører din identitet. Nogle eksempler kunne være alder, køn, browser eller styresystem, eller tid brugt på vores Services. Vi indsamler og bruger disse data til at forstå måden du, og vores fællesskab som helhed, benytter vores services, og til konstant at forbedre, innovere og bygge produkter og services der tilgodeser vores brugeres behov. Generelt opfatter vi ikke Andre Data som værende personoplysninger.

 

3. Juridisk grundlag og formål med behandling af dine personoplysninger

The Fit Solution indsamler og bruger dine personoplysninger for at:

  • Opfylde vores aftale med dig, herunder oprette dig som bruger og levere vores produkter, såsom træningsvideoer og træningsservices til dig via BOSUS, jf. GDPR art. 6.1.b.

  • For at drive vores forretning, annoncere vores træningsprodukter, vedligeholde vores produkter og indhold, forbedre eksisterende produkter og services, udvikle nye produkter og services, og til at forstå vores brugere for at forbedre dine oplevelser samt sikre effektiv drift af it-strukturen. jf. GDPR art. 6.1.f. 

  • For at kommunikere med dig og besvare dine spørgsmål, jf. GDPR art. 6.1.f.

  • For at sende markedsføring, f.eks. nyhedsbreve til dig (du kan afgive dit samtykke til markedsføring samt afmelde til enhver tid ved at bruge afmeldingslinket i nyhedsbrevet), jf. GDPR art. 6.1.a. 

 

 

4. Videregivelse af personoplysninger

Vi udveksler anonymiserede informationer om brug af hjemmeside med følgende virksomheder: Google Analytics, Google Firebase – Google LLC (USA): disse virksomheder hjælper os med at evaluere og analysere produkt- og forbrugertendenser samt at evaluere effekten af fx. reklamekampagner gennem Google og Facebook.

 

 

5. Vores databehandlere

Vi benytter os af en række databehandlere for at kunne levere vores træningsservices til dig. Dette drejer sig primært om;

  • Vores website-udbyder/hosting provider, som er Wix.com Ltd, (Israel).

  • Klaviyo (USA), som er en e-mail marketing service vi bruger til at sende dig nyhedsbreve i tilfælde af, at du har valgt at modtage disse.

  • Eksterne leverandører i forbindelse med IT, logistik og anden administrativ support (fx distributionstjenester eller software-/IT-support). Sådanne leverandører kan få adgang til dine persondata i den udstrækning, det er nødvendigt, for at de kan varetage deres opgaver.

 

6. Overførsel af personoplysninger til lande udenfor EU/EØS

Vi bruger leverandører, som er beliggende i lande udenfor EU/EØS:

  • Klaviyo (USA)

  • Wix.com Ltd, (Israel)

  • Stripe, Inc (USA)

 

7. Sikkerhedsforanstaltninger

The Fit Solution er forpligtet til at beskytte sikkerheden af dine personoplysninger, og vi passer derfor godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver. Vi bruger tekniske og organisatoriske foranstaltninger designet til at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, tyveri, og tab. Vi bruger kryptering (HTTPS/TLS) til at beskytte data transmitteret til og fra vores websted. Vi anbefaler også, at du tager yderligere foranstaltninger for at beskytte dig selv og dine oplysninger, såsom at installere antivirus software, lukke browsere efter brug, holde dine login-informationer og adgangskoder hemmelige, og at sørge for du regelmæssigt opdaterer software og apps, du har downloadet, for at sikre dig, at du har aktiveret de seneste sikkerhedsfunktioner på dine enheder.

 

8. Hvor længe behandler vi dine personoplysninger

The Fit Solution behandler dine personoplysninger, så længe du har en konto hos os, eller så længe, det er nødvendigt for at levere vores services til dig. Vi beholder og bruger også dine personoplysninger som nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser, løse konflikter, og håndhæve vores aftaler. Vi sletter dine personoplysninger når 5 år efter din opsigelse jf. bogføringsloven.

 

9. Cookies

The Fit Solution bruger cookies for at indsamle data der hjælper os med at personliggøre din brug af vores services. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, tablet eller telefon for at kunne genkende den. Vores cookies anvendes udelukkende til at forbedre din oplevelse med BOSUS.

Vi benytter flere forskellige typer af cookies:

 

  • Påkrævet: Strengt nødvendige cookies: Disse cookies er nødvendige for driften af vores Services. Uden dem ville du f.eks. ikke være i stand til at registrere dig hos os eller logge ind med din bruger.

 

Funktionelle:

  • Analytiske-/ydeevnecookies: Disse cookies gør det muligt for os at genkende og tælle antallet af besøgende og se, hvordan besøgende bevæger sig rundt på hjemmesiden. De hjælper os med at forbedre måden vores hjemmeside fungerer på, ved for eksempel at sikre, at brugere let finder det de leder efter, og ikke støder på tekniske problemer.

  • Funktionalitetscookies: Disse bruges til at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside. Brugen af denne type cookies gør det muligt for os at personliggøre vores indhold til dig og huske dine præferencer.

 

Fravalg af cookies og interessebaserede annoncer:  

Hvis du ikke ønsker cookies, kan du indstille din computer til at (a) advare dig hver gang en cookie bliver sendt, eller (b) deaktivere alle cookies (ud over Flash-cookies) gennem din browser. Du kan finde mere information om hvordan du administrerer dine cookie-indstillinger gennem din browser på www.aboutcookies.org.

 

10. Links

BOSUS.dk indeholder flere links til fx Facebook og Instagram. Du skal være opmærksom på, at The Fit Solution ikke er ansvarlig for administration og behandling af personoplysninger på disse linkede hjemmesider. Vi opfordrer derfor alle vores brugere til at være opmærksomme på, hvornår de forlader vores hjemmeside, samt sørge for at de altid læser de pågældende hjemmesiders politik for behandling af personoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder alene for behandlingen af personoplysninger på bosus.dk.

 

11. Børn

Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 13. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har forsynet os med personoplysninger uden forældrenes samtykke, så kontakt os venligst på bosus@bosus.dk. Hvis vi bliver opmærksomme på at et barn under 13 har givet sine personoplysninger til os og oprettet en konto uden forældrenes samtykke, vil vi fjerne informationen og slette barnets konto.

  

12. Hvordan du kan kontakte os

Hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer eller bekymringer om måden vi håndterer dine personoplysninger på, kan du kontakte os ved at sende en e-mail til bosus@bosus.dk.

 

13. Opdateringer til vores Privatlivspolitik

Vi opdaterer måske denne Privatlivspolitik fra tid til anden uden forudgående varsel. Du kan altid finde den seneste og gældende version her på vores hjemmeside, og du kan se hvornår denne Privatlivspolitik sidst blev ændret, ved at tjekke Ikrafttrædelsesdatoen.

 

14. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse af eller sletning af dine personoplysninger.

  • Ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

  • Ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

  • Ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i følgende tilfælde:

  • Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på GDPR art. 6.1.f (interesseafvejning), se ovenfor, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling af grunde, der måtte vedrøre din særlige situation.

  • Ret til indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

bottom of page