top of page
  • Gratis prøvetræning

PERSONLIG TRÆNING I DYSSEGÅRD

I maj får du - uden beregning:

- 60 min. personlig træning

Er du træt af ikke at have styr på din træning?
Nervøs for om du udfører de korrekte øvelser med korrekt teknik og er du i tvivl om du træner effektivt nok i forhold til dit mål?


Eller har du brug for en hjælpende, støttende og motiverende træningspartner som altid er der for dig og sikrer dig at du når dit mål på den mest effektive måde?
Så er Emil lige den der kan hjælpe dig!

Emil har arbejdet som personlig træner siden 2018 og har alle faciliteterne, redskaberne og kundskaberne der skal til for at hjælpe dig med din træning.


Emil er klar til at hjælpe dig, uanset niveau og mål. Om end du ønsker at tage træningen til det næste skridt eller blot ønsker at komme i gang og få opbygget en god træningsrutine og forståelse for træning. 

Træningen foregår på Emils hjemme adresse så det er ideelt for dig som er bosat nær Dyssegård på Sjælland eller kommer forbi på vej til arbejde.

Tilbuddet er gældende hele maj 2024

Emil 2.jpg
Selve træningssessionen har en varighed af 60 min. 

Det er gratis og uforpligtende.

Ønsker du efterfølgende at tilkøbe personlig træning, sammensætter vi en personlig løsning til dig.
Prisen* er individuel og afhænger af dig og dine behov. 

*Da træningen foregår på Emils hjemme adresse og Emil derfor ikke skal betale omkostninger til et fitnesscenter, vil prisen for forløb være minimum 30% billigere end hvad gennemsnitsprisen for personlig træning er.
Udfyld nedenstående kontaktformular.
Emil ringer dig op på dit ønskede tidspunkt

Tak for din henvendelse - Emil kontakter dig hurtigst muligt :-)

Anker 1
Anker 2

Fordele ved personlig træning

Hurtigere resultater

Med din egen personlige træner spilder du ikke din tid. Du har din egen guide om kender vejen du skal gå og hjælper dig til effektiv træning.

Kvalitetsstempel

Alt fra øvelsesudvalg, teknik, træningsmetoder bliver nøje udvalgt af din personlige træner. Så du behøver ikke bekymre dig for noget af det tekniske det gør din træner for dig.

Du er ikke alene

Det at have en fast partner at træne med er et af de vigtigste elementer vedrørende at få trænet regelmæssigt. Du er aldrig alene og din personlige træner står altid klar til at hjælpe dig

bottom of page