top of page

Kun 99 kr. om måneden
Ingen binding

- Effektiv og sjov træning hjemme i din stue

Effektiv hjemmetræning til dig

Få træningen klaret på 15-30 minutter

Træningsuniverset gør det let for dig at få klaret din træning. Få hver uge adgang til nye effektive træningsvideoer, som kan laves hjemme i stuen, uden udstyr. Hvad enten du er til puls, styrketræning eller yoga, så er der altid en træning til dig og dit niveau. 
Træningen er sammensat af professionelle, som sørger for sjov og varierende træning, hvor hele kroppen kommer i spil.

Træningsuniverset har ingen binding. Du kan opsige fra dag til dag.

Mød Nanna

Nanna står op kl 05 hver morgen og træner med Træningsuniverset. 

På et halvt år har hun tabt 10 kg

Hør hvad hun har at sige om Træningsuniverset her

imac

Du får:
 

 • Minimum 7 nye træningsvideoer på 15-30 minutter hver uge
   

 • En mandagsmail med inspiration og fif til en sund hverdag
   

 • Mulighed for at vinde fede præmier hver måned
   

 • Personlige trænere som står til rådighed for spørgsmål og vejledning
   

 • Adgang til en Facebook-gruppe til delinger og netværk
   

Trænings
BINGO

Vi står til rådighed

Mandags
Mail

Træningsbingo
Design uden navn (8).png

Som noget unikt kan du i Træningsuniverset hver måned vinde fede præmier, blot ved at deltage i træningen. 
Vi holder gang i din motivation. Det er meget simpelt: TRÆN OG VIND!

Har du spørgsmål til sundhed og træning, så står Emil og Jesper altid klar til at hjælpe dig. 
Træningsuniverset er til for dig, hvad enten du har generelle eller private spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Træningsuniverset er meget mere end bare træning.
Som medlem modtager du hver mandag en mail med bonus-indhold. Det kan være lækre opskrifter eller korte videoer med sunde hacks.

 • Hvordan deltager jeg i træningsbingo?
  Træn og vind er et simpelt belønningssystem som belønner dig desto mere du træner. Hver gang du har fuldført en træning bliver det gemt til din profil. Hver gang du når en milepæl for et bestemt antal gennemførte træningspas vil du modtage en mail med din præmie. Desto flere træningspas du gennemfører, desto større værdi er din præmie. Milepælene er ved træningspas nr. 10, 25, 50 og 100.
 • Er der en bindingsperiode på et abonnement hos BOSUS?
  Der er ingen bindingsperiode hos BOSUS, så ved opsigelse vil der ikke komme flere opkrævninger.
 • Hvordan ændrer jeg i mine kontaktoplysninger?
  Inden under din profil/mine træninger trykker du på, "Tilgå mine profiloplysninger". Her kan du ændre i dine kontaktoplysninger.
 • Kan man sætter sit medlemskab på pause?
  Du kan ikke sætte dit medlemskab på pause/bero, men der er ingen binding så det er blot at opsige og tilmelde sig igen når man ønsker det.
 • Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
  Inden under din profil/mine træninger trykker du på, "Tilgå mine profiloplysninger". Her skal du logge ind igen og så vil du kunne opsige dit medlemskab
 • Hvordan opdaterer jeg mine betalingsoplysninger?
  Inden under din profil/mine træninger trykker du på, "Tilgå mine profiloplysninger". Her skal du logge ind igen og så vil du kunne ændre i dine betalingsoplysninger.
 • Kan man se træningsvideoerne på sit fjernesyn?
  Du kan godt få træningen fra din mobil, tablet eller computer over på dit tv. Det kan gøres på 2 følgende måder. 1.     Via et kabel (HDMI-stik) fra din pc til dit TV 2.     Trådløst kan du caste fra din mobileenhed til fjernsynet hvis du fx har appletv, chromecast eller lignende. På selve videoen vælger du funktionen til at caste til dit TV, den er placeret i selve videoerne til venstre for de 3 prikker nederst i højre hjørne af videoerne.  Vær opmærksom på at hvis du anvender et Apple produkt og du fx. har chromecast, så skal du anvende browseren google chrome på dit Apple produkt og ikke Safari for at kunne caste til dit TV.
 • Kan man caste fra sin mobil eller tablet til fjernsynet?
  Ja det kan du godt, hvis du har appletv, chromecast eller lignende. På selve videoen vælger du funktionen til at caste til dit TV, den er placeret i selve videoerne til venstre for de 3 prikker nederst i højre hjørne af videoerne.  Vær opmærksom på at hvis du anvender et Apple produkt og du fx. har chromecast, så skal du anvende browseren google chrome på dit Apple produkt og ikke Safari for at kunne caste til dit TV.
 • Hvordan caster jeg et træningspas via hjemmesiden fra min telefon eller tablet til mit fjernsyn?
  På selve videoen vælger du funktionen til at caste til dit TV, den er placeret i selve videoerne til venstre for de 3 prikker nederst i højre hjørne af videoerne.  Vær opmærksom på at hvis du anvender et Apple produkt og du fx. har chromecast, så skal du anvende browseren google chrome på dit Apple produkt og ikke Safari for at kunne caste til dit TV.
 • Hvor mange gange skal jeg træne om ugen?
  Det kommer an på niveau, lyst og ikke mindst tid. Som nybegynder vil det være en god idé at starte med at få 1-2 træningspas klaret per uge. Hvis du er helt ny til træning generelt eller har forudsætninger der gør træning og bevægelse udfordrende, vil vi anbefale dig at vælge træningsformen begynder træning. En god tommelfingerregel for hvor mange gange du bør træne per uge vil være 2-5 gange. Og gerne en blanding af de forskellige træningsformer. Fx 2 All Round Træningspas og 2 HIT træningspas fordelt udover ugen. Det vil give dig en god kombination af styrke- og konditionstræning.
 • Hvilken træningsformer bør jeg vælge?
  Det korte svar er at du skal vælge den træningsform du syntes er sjov og selvfølgelig ud efter hvad dit mål med træning er. Begynder Træning er for dig der er helt ny til træning og har nogle forudsætninger der gør træning og bevægelse svært. All Round Træning er for dig der ønsker en god kombination af styrke- og konditionstræning for hele kroppen. HIT er for dig der ønsker at forbedre din kondition eller for dig som har travlt og kun har under 15. min. til en træning. Killer er for dig der ønsker at fokusere på ballerne eller maven da det er udelukkende de muskelgrupper der arbejdes med. Derudover er det syretræning der er i fokus.
 • Kan jeg træne flere træningspas på én dag?
  Du kan sagtens træne flere træningspas og forskellige træningsformer på en dag. Så man vil fx sagtens kunne udføre en HIT-session om morgenen og en All Round Træning om aftenen. Husk dog at lytte til kroppen og dens signaler.
 • Hvor ofte kommer der nye træningspas?
  Hver uge kommer der nye træningspas til alle de forskellige træningsformer. Som udgangspunkt kommer der 1 ny træningsvideo hver uge, undtagen for All Round Træning, her kommer der 2 nye træningsvideoer hver uge.
 • Hvor længe bliver hver træning gemt?
  Et træningspas vil ikke blive gemt for evigt, da der kommer nye træningspas hver uge. All Round Træning Et træningspas vil blive gemt i2 uger Alle andre træningsformer Et træningspas vil blive gemt i 4 uger
 • Hvor finder jeg de forskellige træningsformer?
  Tryk på fanen "Mine træninger" eller på "Log in" Her vil du komme ind på en side med et overblik over alle træningsformerne.
 • Skal man bruge træningsudstyr til de forskellige træningspas?
  Der kræves intet træningsudstyr til nogle af vores træningspas. For at få det mest optimale ud af BOSUS anbefaler vi dog et par lette håndvægte, to kettlebells (en let og en tung) og en træningsmåtte. Alle de forskellige træningsformer kan dog udføres uden træningsudstyr ved brug af vandflasker, tasker, Sofa/stol, pude og lignende genstande alle har til rådighed i hjemmet.
 • Hvilket træningsudstyr vil I anbefale man anskaffer?
  Som udgangpunkt kan alle træningspas udføres uden træningsudstyr ved blot at anvende ting alle har tilrådighed i hjemmet. Men hvis du godt kunne tænke dig at investere i noget træningsudstyr vil vi anbefale dig følgende 3 ting, som er sat op i en prioriteret liste hvor 1 er vigtigst. 1. Træningsmåtte, dette vil gøre din træning væssentlig mere behagelig, vælg efter komfort, slidstærk og skridsikker. Et fornuftigt prisleje er 200-500 kr. 2. Et par lette håndvægte, 2-6 kg. 3. Kettlebell. Her vil det give god mening at købe 2 forskellige. En der vejer lidt, 6 kg og en der er lidt tungere 16-20 kg.
 • Hvordan afmelder jeg mails fra BOSUS?
  Nederst i de mails du modtager fra os kan du afmelde dig så du ikke modtager flere mails fra os. Du kan sagtens afmelde mails fra os og stadig være tilmeldt BOSUS.
 • Jeg modtager ikke mails fra jer?
  Først og fremmest tjek i dine spammapper, af og til havner de desværre der. Alt afhængig af hvilken mail du bruger kan du godt have flere spammapper og de kan hedde noget forskellig fx spam, junk, promotion, uønsket, reklame osv. Husk ligeledes også at tjekke fra din computer, alle mapper er ikke altid tilgængelige fra din mobil. Hvis du ikke kan finde mails fra os hverken i din hovedindbakke eller i dine spammapper så kontakt os på bosus@bosus.dk og så skal vi med glæde hjælpe dig.
 • Kan man downloade et træningspas?
  Det er desværre ikke muligt at downloade et træningspas - så for at kunne tilgå en træning skal du have en internetforbindelse.
 • Hvordan kan jeg komme i kontakt med BOSUS?
  Du kan skrive til os på vores mail, bosus@bosus.dk, Messenger eller sende os en DM på Instagram. Vi besvarer alle henvendelser.
bottom of page